Rupert Grint mosolyog
Getty Images

Megdöntötték Attenborough rekordját az Instagramon

Nem tartott sokáig Sir David Attenborough uralkodása rekorderként.

Attenborough szeptember végén regisztrált az Instagramra, hogy ott is felhívja az emberek figyelmét az általa sokszor hangoztatott problémákra. A debütálás olyan sikeres volt, hogy rögtön megdöntötte Jennifer Aniston korábbi rekordját, és kicsivel több mint négy óra alatt sikerült elérnie az egymilliós követőtábort, ezzel pedig egyből bekerült a Guiness-rekordok könyvébe.

Azonban még mindig vannak új híres arcok a közösségi oldalon, ezért a 94 éves természettudós rekordja már meg is dőlt. Az új csúcstartó már Rupert Grint, a Harry Potter-filmek színésze. A Ron Weasley-t alakító Grint is azzal viccelődött első posztjában, hogy nagyjából tíz évet elkésett a regisztrációval. Viszont gyorsan behozta a lemaradását, hiszen profilját négy óra és egy perc alatt már egymillióan bekövették, amivel 43 percet vert Attenborough rekordjára.

A 32 éves Grint első posztja egyébként borítékolhatóan sikerre volt ítélve, hiszen kislányával rakott ki egy közös képet, amit szinte ugyanannyian kedveltek be, mint ahány követője van – a cikk írásának pillanatában több mint három millióan.


A figyelmetekbe ajánljuk