Nem tartott sokáig Sir David Attenborough uralkodása rekorderként.

Attenborough szeptember végén regisztrált az Instagramra, hogy ott is felhívja az emberek figyelmét az általa sokszor hangoztatott problémákra. A debütálás olyan sikeres volt, hogy rögtön megdöntötte Jennifer Aniston korábbi rekordját, és kicsivel több mint négy óra alatt sikerült elérnie az egymilliós követőtábort, ezzel pedig egyből bekerült a Guiness-rekordok könyvébe.

Azonban még mindig vannak új híres arcok a közösségi oldalon, ezért a 94 éves természettudós rekordja már meg is dőlt. Az új csúcstartó már Rupert Grint, a Harry Potter-filmek színésze. A Ron Weasley-t alakító Grint is azzal viccelődött első posztjában, hogy nagyjából tíz évet elkésett a regisztrációval. Viszont gyorsan behozta a lemaradását, hiszen profilját négy óra és egy perc alatt már egymillióan bekövették, amivel 43 percet vert Attenborough rekordjára.

A 32 éves Grint első posztja egyébként borítékolhatóan sikerre volt ítélve, hiszen kislányával rakott ki egy közös képet, amit szinte ugyanannyian kedveltek be, mint ahány követője van – a cikk írásának pillanatában több mint három millióan.


Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk