jelenet a the craft legacy-ból
Az új film reboot, de egyben a folytatása is a kilencvenes évek kultfilmjének.


A Bűvölet (The Craft) hatalmas siker volt 1996-ban, a korszak sztárjává téve Fairuza Balkot Robin Tunney-t és Neve Campbellt. A folytatásig ennek ellenére egészen mostanáig várnunk kellett. A Blumhouse (Paranormális jelenségek, Tűnj el!) égisze alól érkező új film ugyanakkor inkább reboot, mint közvetett folytatás, új, fiatal karakterekkel, az eredeti szereplőgárda nélkül. Technikailag ugyanakkor a kultikus tinédzserboszorkányos klasszikus után játszódik és az első előzetesében találunk is utalásokat az első film történéseire.

A filmet Zoe Lister-Jones írta és rendezte, aki korábban az Anna és Bent csinálta, de színészként valószínűleg ismerősebb lehet számunkra. Ő játszotta Fawnt az Új csajban, továbbá a Családom, darabokban Jenjeként is találkozhattunk vele korábban. A tervek szerint pedig egy hónap múlva pedig nézhetjük is a The Craft: Legacy címet kapó új alkotását.

A koronavírus-járvány miatt elkerüli a mozikat Amerikában, de Október 28-tól kölcsönözhető lesz az online tékákban. Az imdb oldala alapján október 29-én nálunk bemutatják a mozik, de erre nem tennénk a nyakunkat, hiszen még nem érkezett megerősítő információ a bemutatóról.

A figyelmetekbe ajánljuk