Tévésorozat lesz David Cronenberg filmklasszikusából, az Oscar-díjas színésznő fogja alakítani az új verzióban a Mantle ikreket.A Két test, egy lélek eredetijében Jeremy Irons két egypetéjű iker nőgyógyászt alakított, akik kicsit sem szokványos életet éltek. Az Amazon most sorozattá gyúrja az 1988-as kultmozit Rachel Weisz-szel Irons mindkét szerepében.

\u200bRachel Weisz

Rachel Weisz

123rf.com

Érdekesség, hogy maga Weisz kereste meg a remake ötletével az Annapurna Television gyártócéget, akik aztán Alice Birch-csel, a Lady Macbeth és a Normal People című sorozat írójával szériává fejlesztették. Az Amazonnak pedig annyira tetszett az, amit kitaláltak, hogy rögtön egy egész évadot berendelt belőle – írja a Slashfilm.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk