Liza a rókatündér
A Company Hungary Kft.

Bollywoodi feldolgozás készülhet a Liza, a rókatündérből

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb magyar filmje egyértelműen a 2015-ös Liza, a rókatündér volt, melyet a hazai közönség mellett a japán, cseh, észt, de még a tajvani közönség is láthatott. Most úgy tűnik, egy új feldolgozásban Indiába is eljuthat Ujj Mészáros Károly filmje.


Bollywoodi remake készülhet ugyanis a Liza, a rókatündérből – tudjuk meg a film.hu beszámolójából. A portál szerint a hindi nyelven készülő feldolgozás az Aafat-e-Ishq címet kapja majd, főszereplője pedig az egyik legnépszerűbb indiai színésznő, Neha Sharma lesz.

Érdekes koncepció, sötét humor, egy csipetnyi természetfelettivel: talán ezek lehetnek az első asszociációink a filmről. Izgalmasnak ígérkezik a stáb is, kiegészülve egy olyan koncepcióval, ami meglehetősen különbözik attól, amit eddig csináltunk – nyilatkozta az India Today-nek a színésznő, majd hozzátette, imádta az eredeti, magyar verziót.

LIZA, A RÓKATÜNDÉR (Official trailer HD)www.youtube.com

A film.hu munkatársai megkeresték a film producerét, Major Istvánt, aki kérdésükre elárulta, a film licenszjogait még nem adták el az indiai gyártónak, de a tárgyalások már megkezdődtek.

A figyelmetekbe ajánljuk