Két YouTube videós készített egy remake-et a Halálos irambanhoz. ami ugyan csak 20 perces és amolyan összefoglalója a filmnek, de talán szórakoztatóbb, mint az eredeti. Az egészre nem költöttek többet 100 dollárnál, vagyis nagyjából 28 ezer forintnál.Kent Yoshimura és Kevin Fairy csinált egy Budget Boyz nevű csatornát, első alkotásuk rá pedig rögtön egy monstre Halálos iramban összefoglaló lett, amiben a pénz hiányát rengeteg kreativitással pótolták. A film olcsósága pedig határozottan növeli az élvezeti értékét, hisz nagyon vicces, ahogy a látványos autós üldözéseket matchboxokkal és olcsó effektekkel oldották meg, vagy éppen az, hogy a felhasznált filmzene némelyikén hallani a vízjelet, mert nem vásárolták meg a jogait.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk