Koktélkülönlegességek a Blue Fox The Bar kínálatából
Blue Fox The Bar

Újragondolt koktélokkal indítja az őszt a Blue Fox The Bar

Kilenc új italkülönlegességgel bővült a budapesti Kempinski Hotel Corvinus Budapest bárjának kínálata, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvére való koktélt.


Bár a legtöbben a koktélozást még mindig a tengerparti élményekkel kötik össze, szerencsére az elmúlt években újra nagyobb teret kaptak a különleges italmixek a nyüzsgő nagyvárosi forgatag mindennapjaiban is – évszaktól függetlenül. A hazai bárvilág elitjébe tartozó Blue Fox The Bar kínálatában eddig is megtalálhatóak voltak a legnépszerűbb italok, ám most szabadon engedték kreativitásukat és olyan egyedi ízvilágú, elegáns koktélok kerültek a bármenübe, amik egyértelműen kóstolásra csábítanak.

Go Bananas kokt\u00e9l

Banános daiquiri egy kis ázsiai csavarral: Go Bananas

Blue Fox The Bar

Arrangement, Bloody Mary, Coffee negroni, Dill with it, Go bananas, Mr. White, Naked and famous, No Thyme to die és Popcorn Sour fantázianevekre hallgatnak azok a koktélkülönlegességek, melyeket a Blue Fox The Bar bármenedzsere, Szabó Ádám és kollégái álmodtak meg. A neveknél már csak az alapanyagok extrábbak! A korábban jellemző erős látványvilágú italok helyett, a szervírozás ezúttal minimalista és sokkal nagyobb fókusz kap az ízekkel való játék. Teszik mindezt a zero waste elvek koncepciójával, azaz az átgondoltabb alapanyagválasztás, a felelősségteljes felhasználás és a minimális pazarlás is a szempontok között volt, amikor megálmodták az ínyencségeket.

Bloody Mary \u00fajragondolva

Fokhagyma és dél-amerikai fafüstön szárított jalapeño paprika teszi különlegessé a Bloody Mary koktélt.

Blue Fox The Bar

A kilenc italból három igazi klasszikus, melyek újragondolt verzióban főnixként éledtek fel hamvaikból, míg hat teljesen új koktél is született. A legkülönlegesebb talán a Popcorn Sour, melynek szirupját a világhíres Noma étterem receptje ihlette – nem mellesleg a tálaláskor is kerül némi pattogatott kukorica az ital mellé. Aki ennél is többre vágyna bárételek tekintetében, az az ÉS Bisztró csapatának köszönhetően juthat finom kísérőfalatokhoz, melyek stílusukban és ízvilágukban is tökéletesen illenek a koncepcióhoz.

Már csak „cseresznye a koktélon”, hogy csütörtöktől szombatig élőzene vagy DJ mellett élvezhetjük ki a nagyvárosi bárhangulatot a koktélkülönlegességek társaságában.

A figyelmetekbe ajánljuk