Brad Pitt mellett élni egy dolog. Na de az ő birtokán élni, ráadásul teljesen ingyen? Az már egy teljesen másik kategória. Sokan csak álmodunk erről, de van, akivel ez tényleg megtörtént.


Az Oscar-díjas színész nemrég adta el Los Angeles-i birtokát, amiért mintegy 40 millió dollárt tehetett zsebre – ez átszámolva több mint 13 milliárd forint.

Az 59 éves Pitt egyébként már évekkel ezelőtt megtehette volna, hogy megszabadul a birtoktól, ezt mégsem tette meg, aminek egészen meglepő oka volt: több szomszédja is ott élt, ráadásul ingyen.

GettyImages

Cassandra Peterson, háttérben az általa megformált Elvira-karakter.

Az Elvira-karakterrel világhírűvé vált Cassandra Peterson kezdetben csak szimplán Pitt szomszédja volt, majd, amikor a színész felvásárolta a saját háza mellette ingatlanokat is, Peterson hirtelenjében albérlővé avanzsált – persze lakbér nélkül.

Azt hiszem, volt vagy 22 ház, amelyik a telek széléhez simult. És valahányszor felbukkantak, mindig vett egyet

nyilatkozta a People magazinnak Peterson, aki azt is hozzátette, hogy Pitt nem csak vele volt ilyen nagylelkű.

Az egyik házban, amelyet Brad megvásárolt, egy kilencvenes éveiben járó férfi lakott, aki nemrég özvegyült meg. Nagyon-nagyon kedves volt a férjhez. A felesége meghalt, és a férj, John ott lakott. Tudom, hogy Brad megengedte neki, hogy ott lakjon anélkül, hogy bármit is fizetett volna, amíg meg nem halt. Elég vicces volt, mert John 105 éves koráig élt

– mondta a színésznő.