Ízelítőt adott a rajongóknak a 2021-es Star Wars-képregényekből a Marvel Comics. A borítókon túl az új kiadások címeit és néhány tartalmi részletet is elárultak.

Star Wars #10

StarWars.com /Carlo Pagulayan

A 2021-es Star Wars képregény borítója

A Star Wars hamarosan mozivászonra is kerülő 10. része a Csillagfény hadművelet 2. képregény-címet kapta.

Talpra állva egy bajtársuk elvesztése után, a lázadók végre meglátják az előrevezető utat. Megpróbálnak létrehozni egy, a Birodalom számára feltörhetetlen kommunikációs kódot, hogy biztonságban egyesíthessék szétszéledt flottájukat, majd újra csatlakozhassanak a harchoz. Ennek azonban ára van, amit Calrissian Lando nem hajlandó megfizetni. Mindeközben a Csillagfény Osztag elit pilótái feladatot kapnak a flotta szétszéledt hajóinak levadászására.

Star Wars: Darth Vader #9

StarWars.com /Aaron Kuder

A Darth Vader sorozat kilencedik részének borítója

A Darth Vader képregények kilencedik,Az Aszaszin visszatér című kiadásában Darth Vader a Mustafar bolygón bosszút keresve megszerzi a Császár legféltettebb titkához vezető rejtélyes kulcsot. Ám ezt a kulcsot is nyitja valami, amellyel egyedül a halálos sith aszaszin, Ochi rendelkezik. Vader és Ochi az életükért küzdenek, ám mindez a Birodalom császára körmönfont tervének egy része lehet, amelyre a Sithek királya és a gyilkos harcos is kezd rájönni.

Star Wars: Bounty Hunters #9

StarWars.com /Mattia De Lulis

A Bounty Hunters sorozat 9. részének borítója

A Terminus megszerzése folytatódik című kilencedik Bounty Hunters epizódban egy kalóztámadással sújtott lázadó hajón ragadva Beliert Valancenak muszáj cselt bevetnie a túlélés érdekében. Ám a kiborg fejvadász nem számít rá, hogy hirtelen erőszakos összetűzésbe keveredik régi riválisával, Dengarral. Mindennek tetejében mindenkit lesokkol egy ismerős arc visszatérése, akinek terve örökre megváltoztathatja az alvilágot.

Star Wars: Doctor Aphra #7

StarWars.com /Sway

A Doctor Aphra sorozat 7. részének borítója

Domina Tagge felbérli egy titokzatos, a galaktikus polgárháborút eldönthető technológia megszerzésére Aphra doktort a Doctor Aphra sorozat hetedik, Az ajánlat című részében. Vadászata a Korélia bolygóra, egyenesen Sana Starros küszöbére repíti, ám nem Aphra az egyetlen, aki szemet vetett a technológiára.

via StarWars.com