2021 márciusában kezdik forgatni azt a sorozatot, aminek középpontjában Obi-Wan Kenobi áll. Ezt a színész a BBC-n futó Graham Norton Show-ban jelentette be.


A már több mint egy éve csúszó forgatás bejelentése mindenképpen megnyugtató a rajongók számára, hiszen már többször is felmerült, hogy el sem készül az eredetileg 2019 augusztusában bejelentett széria.

star wars csillagok h\u00e1bor\u00faja katon\u00e1k

Unsplash/Brian McGowan

Ewan McGregor a fiatal Obi-Wan Kenobit alakította a Baljós árnyakban, A Klónok támadásában, valamint A Sith-ek bosszújában.

A sorozat nyolc évvel A Sith-ek bosszúja után és tizenegy évvel az az Új remény előtt játszódik majd, amikor is a jedi mester meghal.

Ewan MCGregor megerősítette, hogy összesen hat epizód készül a sorozatból, melynek előkészületeit eddig a koronavírus-járvány késleltette. Az első részt valószínűleg 2021 májusában láthatjuk majd a Disney+-on – tudtuk meg a BBC beszámolójából.

Friss

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk