Március 13-án ismét látványos gála keretein belül osztják ki az Egyesült Államok legrangosabb filmművészeti díját. Ha Oscar-díjat nem is kaphatunk mind, a hollywoodi csillogásból mi is kivehetjük a részünket – csak a megfelelő kiegészítőkre van hozzá szükségünk.

A shaker

gearys.com

„Rázva, nem keverve” – szól az ikonikus mondat James Bond szájából a tökéletes Vodka-Martini receptre utalva. A jigger és a shaker azonban nem csupán a 007-es ügynök életéből nem hiányozhat. Az Aeron rozsdamentes acélból készült, aranyozott szettje igazán fényűző hatást kelt már első pillantásra is.

Ár: ~ 45 ezer HUF

A napszemüveg

Gucci

A Gucci által megálmodott „Hollywood Forever” napszemüvegben épp a filmes világ kettőssége mutatkozik meg: a csillogó részletek és a különleges megjelenés felhívja magára a figyelmet, míg az oversized méretet tekintve elrejtőzhet viselője a kíváncsi szempárok elől. Az Olaszországban készült darab 100% UVA/UVB védelemmel van ellátva.

Ár: ~ 288 ezer HUF

A lámpa

amara.com

Amennyiben stúdióhangulatot teremtenénk otthonunkban, a SELETTI lámpája kiváló választás lehet. Az indusztriális stílusú, fém állólámpa kifejezetten jól mutat a loft lakásokban, kitűnő dekorációs mivolta mellett pedig természetesen tökéletes fényáradattal látja el az életterünket.

Ár: ~ 248 ezer HUF

A borotva

harrods.com

Nem minden arany, ami fénylik, de ez az Angliában tervezett borotva bizony 24 karátos aranyból készült. Bolin Webb díjnyertes R1 borotvája innovatív megoldást nyújt a szépségápolás területén: a magas minőségű penge, tökéletes kialakítású markolattal van ellátva, a karcsú állvány pedig lenyűgöző megjelenést biztosít a fürdőszobában.

Ár: ~ 176 ezer HUF

A fényképezőgép

selfridges.com

Bár úgy tartják, hogy a legjobb pillanatokat mind az emlékeinkben őrizzük, azért nem árt olykor megörökíteni őket. A LOMOGRAPHY – ikonikus fotós és filmrendező, – William Klein nevével fémjelzett darabjával könnyű dolgunk lesz, hiszen egy teljesen automatikus, instant gépről beszélhetünk, ráadásul különféle lencsékkel együtt érhető el a csomag.

Ár: ~ 85 ezer HUF

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!