Napindító gondolat – 12.16.

Milyen szerepe lesz az irodalomnak a jövőben? – Háy Jánost többek közt erről is kérdeztük a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában. A magyar kulturális és közélet öt meghatározó szereplőjével készítettünk interjút változásról, tapasztalatokról, a jövő jó és rossz forgatókönyveiről.


Irodalmi megközelítés

Hamu és Gyémánt

Az író szerint minden irodalmi mű egy kommunikációs helyzet, amelyben egy történet és az abban működő emberi, szellemi és érzelmi erők megérintik a másik embert.

A közelmúltban alapjaiban változtak meg a jövőnkről való elképzelések. Ennek apropóján a hazai közélet ismert szereplőivel, Keleti Évával, Péterfy Borival, Gyurta Dániellel, Borbély Alexandrával és Háy Jánossal beszélgettünk jó és rossz forgatókönyvekről, valamint arról, hogy az ő szakmájukat, életüket, jövőképüket hogyan érintik a változások. Az interjúkat a Hamu és Gyémánt magazin aktuális számában találod.

Háy János interjú a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk