Lombokkal takart mesevilágban érezhetjük magunkat, ha ellátogatunk a noszvaji faházakba a Bükk hegységben. Az Egertől nem messze lévő szálláshelyet érdemes hónapokkal előre lefoglalni.


Ha őszi pihenésre vágyunk, és elvonulnánk a világ zajától, az egyik legjobb lehetőséget nyújtja a noszvaji Tree Houses. A mesébe illő luxus lombházak fejedelmi kényelmet biztosítanak örök panorámával a környező hegyekre, ám ha az idei őszi szünetre foglalnánk helyet, akkor sajnos csalódnunk kell. A fákkal ölelt földi paradicsom ugyanis annyira népszerű, hogy jövő júniusig szinte minden, minimum 3 éjszakás hely betelt. Négy napot a jövő év közepéig már csak 2021. február és március első, illetve utóbbi hónap utolsó két hetében tölthetnénk el a Bükk hegység egyik lombházában.

Egy és két éjszakás helyek addig azért szép számmal akadnak, de az idei évben így is már csak három napot találunk szabadon a decemberi hónapban.

View Slideshow

Friss

A Netflix 2020-ban is verhetetlen volt

Nagyot robbantott a Netflix tavaly: az előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, és így már 200 millió fölött jár.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk