Hello Wood Workstation munkakabin
Hello Wood

Mutatós munkakabinokat készített a Hello Wood

A karantén okozta kihívások hívták életre a Hello Wood kreatív építész- és dizájnstúdió legújabb projektjét.

A több hónapos kényszerű összezártságban egy-egy csendes óra vagy nyugodt munkavégzés után ábrándozva sok család képzelgett arról, hogy varázsütésre megnő lakásuk, balkonjuk mérete. A Hello Wood a minimalista életstílus jegyében készült faházak magyarországi úttörőjeként a lakóházak, közösségi terek és mobil standok után egy olyan kis építmény ötletével állt elő, melyet akár az udvarunkban is felállíthatunk, egy elvonulásra alkalmas, nyugodt teret teremtve – ahogy írják, „kutyát, macskát, gyereket kizárva".

Kicsi, de sok minden belefér

Hello Wood Workstation munkakabin

Hello Wood

A 8 négyzetméteres, hő- és hangszigetelt, Workstation kabin névre keresztelt faház több funkciót is betölthet, lehet akár munkaállomás, meetingek helyszíne, játszókuckó vagy alvókapszula vendégek számára, ugyanakkor könnyűszerrel átalakítható, ha más tevékenységre használnánk.

Összhangban a természettel

Hello Wood Workstation munkakabin

Hello Wood

A 15 síkból álló gömbszerű építmény a természet formáit idézi meg, a faburkolat meghitt belső teret teremt, a hatalmas ablakfelületnek köszönhetően napfényes és közelebb visz a természethez. A kabin kulcsrakész, beépített paddal és elektromos kiállással, de külön igényelhető hozzá fűtés, légkondicionáló, hangrendszer vagy akár terasz.

Ahogy eddig is, a legújabb Hello Wood kabin tervezésénél is szempont volt a fenntarthatóság, hiszen egy apró, kis energiafelhasználású tér létrehozása sokkal környezetbarátabb megoldás, mint tradicionális technológiával építeni egy házat nem megújuló anyagokból. Az épület a megrendelés után egy hónappal már a kertünk dísze lehet, de ha extrákat kérünk bele, akkor is két hónap alatt elkészül.

A figyelmetekbe ajánljuk