girl wearing grey long-sleeved shirt using MacBook Pro on brown wooden table

Ez a weboldal segít úgy tenni, mintha dolgoznál

Szeretnél elfoglaltnak tűnni? Létezik már szimulátor, amivel úgy tűnhet, mintha nyakig lennél a tennivalóban.


Előfordult már, hogy hamarabb befejeztél valamit, de tudtad, hogy nem fognak miatta előbb elengedni, csak mégtöbb feladattal ellátnak, ezért ennek megelőzése miatt úgy tettél, mintha nyakig lennél a tennivalóidban? Vagy csak előfordult, hogy szerettél volna elfoglaltabbnak tűnni a valóságnál?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor van egy jó hírünk. Létezik ugyanis egy online elfoglalt szimulátor, ami segíthet ebben, hogy hitelesebben tudd tettetni a dolgozást. A Busy Simulatornál csak ki kell pipálnod az appokat, a weboldal pedig folyamatosan lejátsza a kiválasztott alkalmazások értesítéshangját.

Választhatunk a Google Calendar, a Slack, a Microsoft Teams, a Google Chat, a Discord, az Apple Mail, az Outlook, az iMessage és a Skype között is, vagy akár mindegyiket ki is választhatod. Sőt van egy olyan opció is, ami ha telefonon használod, szimplán csak megrezegteti a telefonodat időről-időre, amennyiben a munkahelyed olyan alkalmazást használ, ami nincs a felsoroltak közt.

De persze arra is jó lehet, ha valaki meg akar kérni valamire, amit nincs kedved elvállalni. Így a hangját is hallhatja annak, hogy nem érsz rá megcsinálni, annyira elfoglalt vagy. Vagy ha csak szeretnél fontos üzletembernek tűnni, esetleg elfoglalt titkárnőnek, akkor is hasznodra válhat a Busy Simulator, amit ide kattintva érsz el.

(Forrás: Boing Boing)

A figyelmetekbe ajánljuk