agatha harkness

Kathryn Hahn természetesen visszatér a boszorkány szerepében.


Több megbízható forrás is egybevágóan állítja, hogy a Marvel szeretne saját sorozatot a WandaVision népszerű karakterének, Agatha Harknessnek a Disney+-ra. Mint emlékezhetünk, a Kathryn Hahn által játszott karakter sokáig csak egy Agnes nevű, minden lében kanál, bohókás szomszédnak tűnt, mielőtt kiderült volna a finálé előtt, hogy a széria több történését is ő igazgatta a háttérből. Célja ugyanis végig az volt, hogy ellopja hősünk varázserejét.

Mint emlékezhetünk, a széria végén Wanda foglyul ejtette saját kis kreált valóságában Agnesként, megfosztva öntudatától. Valószínűleg a sorozatban majd visszakapja ezt, és ahogy Loki a saját sorozatában, úgy valószínűleg ő is jó útra tér amolyan megbízhatatlan antihősként, aki folyton bajt kever azért.

Visszatér természetesen a főszerepben Kathryn Hahn, szóval nem valamiféle előzménysorozatról van szó, hanem a története folytatásáról. A széria vezető írója pedig Jac Schaeffer lesz, aki egyébként a WandaVisionnek is vezető írója volt. Szóval ismerős kezekben lesz a karakter. Ami pedig a főcímzenét illeti, valószínűleg nem is fog kelleni új, hisz népszerű dala, amiben elárulja, hogy minden mögött ő állt, máris tökéletes erre.

(Forrás: CNET)


A figyelmetekbe ajánljuk