Loki.
Disney

Minden, amit a Loki második évadáról tudni érdemes!

A Thor-filmekből ismert Loki 2021-ben egy saját sorozatot kapott, amely végül óriási sikert aratott. Ennek okán októberben érkezik is az új szezon, ebben a cikkben pedig összeszedtünk minden olyan lényeges információt, amit a széria második évadáról tudni érdemes.


Loki sokak szerint az elmúlt évek egyik legizgalmasabb filmes antihőse, aki a 2012-es Bosszúállók című filmben alaposan felkavarta az állóvizet.

A róla szóló sorozat első évada a Marvel-univerzum ezen pontján vette fel a fonalat, és megismertette a nézőket a nagyhatalmú Téridő Variancia Alapítvánnyal, amellyel a rajongók minden bizonnyal még számos produkcióban találkozhatnak.

A 2023. október 5-én debütáló második évad számos érdekességet és újdonságot tartogat! Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Jonathan Majors és Sophia Di Martino is visszatérnek a következő felvonásban, ám új színészek is csatlakoznak a produkcióhoz: ilyen például Liz Carr, Kate Dickie és Rafael Casal is.

Ez is érdekelhet: Bivalyerősen nyitott a Holdlovag, de továbbra is Loki a rekorder

Na de miről fog szólni a második évad? Egy olyan produkció esetében, amely különböző idővonalakon és dimenziókban játszódik, kifejezetten nehéz megjósolni a jövőbeni cselekményt, de egy biztos: Sylvie (Sophia Di Martino) bosszúja miatt a TVA óriási bajban van, hiszen a nő meggondolatlan tette okán a Szent Idővonal darabjaira hullott.

Az új szezon során Lokiék minden bizonnyal a széttöredezett, káoszba fulladt világegyetemet próbálják megmenteni a totális széteséstől, és Kang (Jonathan Majors ) haragjától.

Az egyik executive producer, Kevin Wright egyébként nemrégiben megszólalt a most következő felvonás kapcsán, a nyilatkozatában pedig legfőképp a már említett Sylvie motivációit taglalta.

Ez a karakter egy évtizedekig, talán évszázadokig tartó bosszúhadjáraton vett részt, és nem gondolt arra, hogy mi következik ezután. Most itt van az a pillanat, amikor lehetősége van elmenekülni, de vajon hova fog menni?

– írja a Collider.

Emellett van még egy biztos pont a sorozatban, amit a készítők (és a marketingesek) már elárultak a nézők számára: az egyik jelenet a McDonald’s-ban fog játszódni.

Bizony, egy hónappal ezelőtt a McDonald's kiadott egy pár másodperces részletet, amelyben Sylvie a cég egyik gyorséttermében dolgozik, és Loki kissé szégyenlősen próbál vele kommunikálni – a következő pillanatban pedig alaposan bepromózzák a sorozat és az étterem közös, limitált kiadású szószát.

Amint már említettük a sorozat első része 2023. október 5-én érkezik a Disney +-ra, az új epizódok pedig minden héten csütörtökön fognak megjelenni, egészen november 9-ig.

A figyelmetekbe ajánljuk