Captain America Marvel GIF by Nerdist.com

Captain America Marvel GIF by Nerdist.com

Egy darabig biztos nem lesz új Bosszúállók-film

A Marvel feje, Kevin Feige nem érzi a nyomást, a rajongók várjanak.


A Marvel egy halomnyi címet bejelentett a Végjáték utáni negyedik fázisához, de ami meglepő módon hiányzik, az egy új Bosszúállók-film és annak premierdátuma. Pedig az eddigi négy Disney+ sorozat mellé (WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Loki, What if...?) érkezik még egy halom másik (Hawkeye, She-Hulk, Moon Knight, Ms. Marvel, Armor Wars, Secret Invasion). Ráadásul biztosan érkezik még valamikor a Loki második évada is, amit az első végén jelentettek be.

Emellett pedig filmek terén is bő lesz a választék, a Fekete Özvegy és a rövidesen bemutatásra kerülő Shang-Chi mellett érkezik még idén az Örökkévalók, a Pókember: Nincs hazaút, a Doctor Strange folytatása, a Thor negyedik része, Fekete Párduc 2, a The Marvels, a Hangya és A galaxis őrzői harmadik része, továbbá egy új Fantasztikus négyes-film is. Na de hol a Bosszúállók-film, hisz mind megszokhattuk, ennyi kontent után érkezni szokott a nagy csapatfilm is.

Megkérdezték erről a Marvel Cinematic Universe urát, Kevin Feige-t, aki lelohasztotta a kedélyeket, hogy egy darabig még biztos várnunk kell rá. Ő ugyanis annyira nem siet, alaposan fel akarja építeni és minél hosszabbá tenni a várakozást, hogy nagyot üthessen újra, ha majd megérkezik.

Az szeretnék, ha ésszerű idő telne el a Végjáték és az új történetszál kezdete után. Időre van szükséged, ahogy az első fázis esetében is, hogy felépítsd az egészet, mielőtt mindenkit egy csapatba terelnél.

Ez egyébként teljesen ésszerű azt tekintve, hogy a Végjáték után picit talán sok lehet egy újabb össznépi dzsembori. Viszont a számtalan bejelentett cím fényében úgy tűnik, a Marvel minden eddiginél nagyobb dolgot épít. Addig pedig kapunk mindenféle crossovert, például a The Marvels egy filmbe tereli Marvel Kapitányt, Ms. Marvelt, meg vélhetően Monica Rambeaut, Doctor Strange benne lesz a következő Pókember-filmben, ahogy Wanda a következő Doctor Strange-ben. Mi egyébként már sejtjük, mit épít a Marvel, ajánljuk figyelmedbe korábbi, erről szóló cikkünket.

Mi már tudjuk, mi lesz a következő Bosszúállók-filmben

Veres Szilárd

A jelek elég egyértelműek, hogy A titkos háború sztoriszálat építgetik. Ha pedig valamivel lehet überelni az előző átívelő történetszálat, akkor az mindenképpen ez.
A figyelmetekbe ajánljuk