Millie Bobby Brown lesz a főszereplő a Bosszúállók-filmek rendezőinek új sci-fijében
A Stranger Things sztárja a jövőben keresi testvérét egy robot segítségével majd a Russo testvérek új alkotásában.


A legutóbbi két Amerika kapitány- és Bosszúállók-film rendezőpárosa már három éve próbálja tető alá hozni állandó íróduójukkal Simon Stalenhag The Electric State című könyvének az adaptációját, most pedig a Universal stúdiótól zöldlámpát kapott a projekt. Sőt már a főszereplője is megvan a készülő filmnek. Millie Bobby Brown, a Stranger Things fiatal sztárja fogja a sci-fi hősét alakítani, ami egy alternatív jövőben játszódik.

Simon Stalenhag: https://www.simonstalenhag.se/Music is also by Simon Stalenhag: https://simonstalenhag.bandcamp.com/album/the-electric-state

Egy tinédzserlány egy nap rájön, hogy egy furcsa, de aranyos robotot a bátyja küldött, aki eltűnt. Úgyhogy a robottal útnak ered felkutatni testvérét. Közben pedig sikerül felderítenie egy hatalmas összeesküvést. A Russo fivérek és a Marcus-McFeely írópáros egyébként a Netflixnek is csinálnak egy kémfilmet, aminek folytatásokat is terveznek, méghozzá Ryan Goslinggal a főszerepben. Az a film valóságos Marvel-találkozó lesz, a főgonoszát ugyanis maga Amerika kapitány, vagyis Chris Evans játssza majd.

A közleményükben elmondták, hogy a The Electric State-nél mindenképpen moziforgalmazást akartak, ezért a Universal lett a befutó a projektnél. Producerként egyébként Andy Muschietti, az Az rendezője is részt vesz a munkálatokban, számolt be róla a Variety.

A figyelmetekbe ajánljuk