rúzs, rúzsok

A Gucci Beauty bemutatja Snapchat filterét, amellyel kipróbálhatjuk a legújabb ajakrúzsokat, sőt még egy egész sor luxusterméket is.


A Gucci új ötletének köszönhetően elkészíthetjük saját luxus sminkünket, mindezt persze –sajnos– csak a kiterjesztett valóságban. Egy seregnyi árnyalattal és textúrával kísérletezhetünk, melyek közül megtalálhatjuk mi illik hozzánk a legjobban. Sőt, a filter kifejezetten felajánlja a felhasználóknak, hogy próbálják ki az összes rúzst, alapozót és szempillaspirált.

GUCCI

A virtuális szépségrutint egy Gucci szemmaszkkal kezdhetjük el, mintha csak egy pihentető alvásból ébredtünk volna fel. Ez után az ötféle bőrtónusra kínált 40-féle alapozóárnyalattal kísérletezhetünk. Majd ezt a lépést követik szorosan a szempillaspirálok és a káprázatos rúzsok. A 15-féle árnyalatban kínált Rouge De Beauté Brillant típusú rúzsok közül nehéz kiválasztani a legszebbet, hiszen az összesnek elképesztően gyönyörű színe van.

Ehhez hasonló applikációt készített egyébként a Chanel is: Chanel Lipscanner néven. A francia luxusmárka ajakszkennerének segítségével és a legújabb AI-technológiának köszönhetően megtalálhatjuk a nekünk a világ bármely színének, ahhoz árnyalatban legközelebb álló Chanel rúzst. Ha nem tudjuk, hogy a felsőnkhöz milyen színű rúzs passzolna, ez az alkalmazás segíthet!

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk