2020 után mindnyájunknak biztos szüksége van egy üvöltős forródrótra. Már van!Biztos fordult már elő veled sok olyan szituáció életed során, amikor legszívesebben üvölteni szerettél volna. Nos, egy darabig még meg is teheted, ugyanis létezik rá amolyan forródrót. Egy izlandi számot kell hozzá felhívni, megvárni a sípszót, majd beleüvölteni a telefonunkba minden keserűségünket, dühünket, vagy éppen örömünket.

A hívásunkat rögzítik, majd közzé is teszik egy weboldalon, így erre a linkre kattintva akár meg is hallgathatsz egy halom idegent üvölteni, ha esetleg ilyesmit hallgatnál a munkából hazafele kikapcsolódásként.

Ha pedig alkotnánk inkább, mintsem műélveznénk, akkor a 561-567-8431 számon érhető el a szolgáltatás, ami 2021 január 21-ig várja a hívásokat. Utána megszűnik, a weboldal pedig archívumként funkcionál tovább. Jó kis időkapszulaként, amit ha egyszer megtalálnak pusztulásunk után a földönkívüliek, legalább tudni fogják, hogyan ordított az emberiség 2020-ban.

(Forrás: Boing Boing)

Friss

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk