Katalin hercegné és Vilmos herceg

Egy gondolatunk van Vilmos herceg és Katalin hercegné nyaralásáról: luxus

Ha már eleged van abból, hogy a barátaid és kollégáid napozós képei elárasztják az Instagram-oldalad, akkor most jobb, ha nem olvasol tovább, mert Vilmos herceg és Katalin hercegné nyaralási tervei minden álmunkat felülmúlják.


A hírek szerint Cambridge hercege és hercegnéje szívesen visszamennének a karibi Mustique magánszigetre, ahol 2019 óta nem jártak a világjárvány miatt. De mi az, amit a királyi család tagjai − az érintetlen strandokon és a lenyűgöző kilátáson kívül – annyira szeretnek ezen a helyen? Ennek jártunk utána a brit Marie Claire cikkének segítségével.

A Mustique a Saint Vincent és a Grenadine-szigetek között található. Régóta a cambridge-i hercegi pár kedvence, és legutóbbi látogatásuk alkalmával itt ünnepelték György herceg hatodik születésnapját is. A fehérhomokos-strandjairól és gazdag vendégköréről ismert sziget a néhai Margit hercegnő kedvence is volt.

Ingrid Seward királyi szakértő kiemeli a repüléstilalmi zónát, amely biztosítja a szigeten tartózkodó más magas rangú személyiségeknek a privát szférát nyaralásuk során. A luxusszigetre látogató vendégeknek először Barbadosra, Saint Luciára vagy Saint Vincentre kell repülniük, mielőtt felszállnának a Mustique-ra tartó járatra.

Állítólag Mick Jaggernek, Tommy Hilfigernek és Bryan Adamsnak is van háza a 14 ezer hektáros szigeten.

A szállás sem olcsó: a tehetős vendégek választhatnak a szigeten található több mint 80 luxusvilla egyikének bérlése, illetve a Mustique egyetlen szállodája, a The Cotton House között.

A napsütéses tengerparti nyaralás mellett a hercegi pár várhatóan az augusztusi hosszú hétvégét Balmoralban tölti majd. A királynő skót birtoka abszolút paradicsom a gyerekek számára, de a felnőttek sem unatkozhatnak. Úszás, horgászás, lovaglás és piknikezés is szerepel a menüben.


A figyelmetekbe ajánljuk