Kényelem és elegancia a hévízi Lotus Therme Hotel & Spában (x)

Kényelem és elegancia a hévízi Lotus Therme Hotel & Spában (x)

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája a méltán világhírű gyógytó szomszédságában helyezkedik el, és a különleges csengésű Lotus Therme Hotel & Spa elnevezést viseli.Az elegáns szálloda különleges élményeket tartogat a wellness szerelmeseinek, a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeknek, megannyi spa- és szépségkezelésük gyógyír testnek és léleknek.

Engedje, hogy a víz gyógyító erejének segítségével teste és lelke egyensúlyba kerüljön! A fürdőzés szerelmeseit egész évben melegített vizű külső- és belső medence, jakuzzi valamint gyógyfürdő várja.

Tegye teljessé pihenését és válogasson kedvére hagyományos és alternatív masszázsok közül. Próbálja ki a „Yumeiho” névre hallgató csodamasszázst, amely kortól függetlenül – kisgyermektől idősekig – alkalmazható. Nyomó-gyúró masszázsfogásokból, akupresszúrából és ízület helyreigazító mobilizációból áll össze.

A földön, matracon fekve, könnyű, vékony öltözetben történő masszázst mindig az adott páciensreszabva alkalmazza a hotel egyik kedvelt masszőre, Szakonyi László. Különösen javasolt többek között sportsérülések után, fejfájás esetén, fiatal kori gerinceltolódás, mozgásszervi problémák estén, vagy az immunrendszer erősítésére.

Masszázs után nem maradhat el a méregtelenítés sem. A szaunázás köztudottan jótékony hatással van a testünkre és lelkünkre egyaránt. Segít megőrizni egészségünket és javítja a közérzetünket is. A szakképzett szaunamesterek napi 4 alkalommal változatos szeánszokkal járulnak hozzá az intenzív méregtelenítéshez.

Aki mostanában látogat el a szállodába, egy igazi újdonságot, a Halvarázs elnevezésű halpedikűrt is kipróbálhatja.

A kellemes érzést nyújtó 20 perces halpedikűr alatt az apró Garra Rufa halak mikromasszázzsal kényeztetik lábainkat a víz alatt. A kezelés során a halak finoman eltávolítják az elhalt bőrsejteket, ezzel megfiatalítva a lábakat, melyek a kezelés után puhák és simák lesznek. A halak a talpon lévő bőrkeményedéseket, elhalthámrétegeket csipkedéssel, szívogatással, sokkal kíméletesebben távolítják el, mint a mechanikus vagy vegyi módszerek. Tisztítás közben a halak egy speciális enzimet injektálnak a megtisztított felületre, ami elősegíti a bőr gyors regenerálódását. Lábai frissek és egészségesek lesznek! A halpedikűr kellemesen ellazítja a lábat, csökkenti a fáradtság érzetet és puhábbá varázsolja a bőrt. Ekcéma, pikkelysömör és tyúkszem esetén a kezelés egyaránt jótékony hatású. Ízületi betegségekben, izomsérülések és idegrendszeri zavarok esetén is ajánlott.

A szálloda Shali Mar bárjában minden este élőzene szórakoztatja a vendégeket és a gondosan összeállított regionális és nemzetközi borkínálatból, pálinka különlegességekből, vagy koktél-kreációkból mindenki megtalálja a kedvencét.

A nap végén, amikor visszavonulunk szobánk nyugalmába, 210 x 200 cm-es „álommatracon” és párnamenüből kiválasztható párnákonn hajthatjuk álomra a fejünket, miközben beigazolódni látszik, hogy

Itt minden pillanat rólam szól.

A figyelmetekbe ajánljuk