hotel four seasons
Four Seasons Hotel

Programsorozatot indít a Four Seasons Hotel a Wellness Világnapja alkalmából

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest csapata idén egy különleges programot hozott létre a test, a lélek és az elme egyensúlyának helyreállítása érdekében.


A Wellness Világnapjának célkitűzése, hogy ingyenes, oktatási és élményalapú wellness programok révén e napon a figyelem az egészséges életmódra forduljon világszerte, kihangsúlyozva a fizikai és mentális egészség egymásra épülő fontosságát.

Emiatt a Four Seasons Hotel csapata különleges programsorozatot indít június 12-én. Az érdeklődők rengeteg izgalmas program közül válogathatnak.

8:00-9:30 Buda Before Breakfast futóprogram

Találkozó a hotel lobbyjában. Regisztráció szükséges; legfeljebb 15 fő vehet részt.

Kezdhetjük a napot egy „kulturális túrával" a Four Seasons dolgozói kíséretében. A résztvevők a város legszebb helyszínei mentén, köztük a pesti és budai rakparton, az Erzsébet és Margit hídon, a Budai várnegyedben, valamint a Parlament előtt kocogva gyönyörködhetnek az ébredő város egyedülálló látványában, a hozzávetőlegesen 8 kilométeres távon.

A Buda Before Breakfast az egyik kedvenc aktív kikapcsolódás számomra, mert egyben kulturális program is. Bár nem kis kihívást jelent kora hajnalban a madarakkal kelni és felfutni a várnegyedbe, (amikor a város éppen csak ébredezik), Budapest legcsodálatosabb nevezetességeinek kizárólagosan a mi szemünk elé táruló látványa, amikor a legideálisabb szögből süt rá a nap – kétségkívül megfizethetetlen érzés.

– meséli Párzsi Helen, értékesítési vezető.

10:30 – 11:30 „A boldogság tudománya" angol nyelvű ZOOM előadás, Erica D'Angelo vendégelőadóval.

A részvétel regisztrációhoz kötött.

A Four Seasons Hotel arra invitál minket, vegyünk részt egy egyedülálló utazásban, amely a boldogság elérése felé vezet. Az egyórás foglalkozás alatt a résztvevők betekintést nyernek az öntudatosabb és boldogabb élet rejtélyes tudományába.

Célom, hogy tudományos alapú megközelítéssel felszabadítsam a résztvevőkben azt a nagyszerű emberi törekvést, ami az általános jólétük elérése és az életminőségük javítása felé irányul.

– mondja Erica D'Angelo, boldogság és jóllét coach.

15:30 – 16:30 Vinyasa Flow Jóga Facebook live, magyar nyelvű előadás Németh Bűrös Brigitta, jógaoktatóval.

Ez a program egy testi és lelki egyensúlyt teremtő jógaórával kecsegtet, mely harmonikusan ötvözi a dinamikus mozgást és nyújtást. Az online jóga óra után garantáltan felfrissült testtel és lélekkel állhatunk egy újabb hét kihívásai elé.

Harmóniába lenni önmagunkkal annyit jelent, hogy a test és az elme egyensúlyban van. A kettő között a kapocs a lélegzet. Számomra a jóga a tökéletes eszköz a harmónia megteremtésére.

– meséli Németh-Bűrös Brigitta.

A reggeli programokban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. További információ és foglalás a +36 1 268 5500 telefonszámon vagy a spa.budapest@fourseasons.com e-mailcímen bárki számára elérhető. A Four Seasons Hotel arra kéri a résztvevőket, osszák meg velük a nap legszebb pillanatait a következő hashtagek használatával: #GlobalWellnessDay, #FSWellness és #fsbudapest. Adott esetben kérik a @fsbudapest oldal megjelölését is.

A figyelmetekbe ajánljuk