Madrid, Tokió, Bangkok: itt nyíltak a legújabb Four Seasons szállodák

Madrid, Tokió, Bangkok: itt nyíltak a legújabb Four Seasons szállodák

Összeszedtük a legújabb Four Seasons hoteleket, amik a koronavírus-járvány alatt megnyitottak az idén. Hegyre kinéző kilátás, Michelin-csillagok tömkelege, csónakon közlekedés és óceánpart – nem adták lejjebb.


Four Seasonsben megszállni presztízskérdés. Bár legtöbbünk számára egy életen át csak álom marad, az tagadhatatlan, hogy a luxus-szállodalánc méltan pihen már évek óta a legjobb szállododák fiktív dobogójának legtetején. Most, a 2020-ban megnyitott vagy a jövőben tervezett szállodáiból pedig csak még inkább alátámasztják ezt az állítást. A Four Seasons terjeszkedését, talán pont ezért még a koronavírus sem állíthatja meg.

Nem is baj: látványban és minőségben ismét nem fognak csalódni a vendégek, és remélhetőleg a járvány után újra könnyen utazhat mindenki, aki szeretne, akár ezekben a gyönyörű szállodákban megpihenve. Mutatjuk a Four Seasons-szállodalánc legújabb helyszíneit és épületeit.

Madrid

Four Seasons

Furcsának tűnhet, de Spanyolországban eddig még nem volt egy darab Four Seasons Hotel sem. Most, nyolc év várakozás után Madrid szívében nyitott meg az első szálloda, természetesen a szokásos minőséget képviselve. A hotel 200 szobája és lakosztálya sok egyedi kialakítással és építészeti különlegességgel rendelkezik.Az épület nyilvános tereiben, nyüzsgő éttermeiben és bárjaiban a vendégek több mint 3700 aprólékosan felújított történelmi műtárgyat és kortárs spanyol műalkotásokat fedezhetnek fel.

Emellett a Four Seasons Hotel Madridban lesz a város legnagyobb gyógyfürdője is, mellette Sanyolország egyik legelismertebb szakácsának, a Michelin-csillagos Dani Garcia ételeit kóstolhatják a vendégek.

Stílusos nyitás.

Tokió

Four Seasons

Megnyitotta kapuit a Four Seasons Tokióban is. Itt sem adták lejjebb: néhány lépésre a császári palotától várják az ultramodern szállodába az érkezőket. A 39 emeletes toronyban 170 szoba és 20 lakosztály található. A padlótól a mennyezetig érő ablakoknak köszönhetően olyan pazar a kilátás, hogy a Fuji-hegy is könnyedén látható.

A gyógyfürdős wellness részleg a legfelső emeleten található, és természetesen a gasztronómia fővárosában nem bízták a véletlenre az ételek minőségét: négy új étterem- és bár-koncepciót mutatott be a szálloda, ahol a legkiválóbb séfek és bártenderek közreműködésével panorámás tetőteraszokon szolgálják ki a vendégeket.

A tokiói olimpián szívesen megpihennénk itt.

Bangkok

Four Seasons

Pár napja lehet csak Thaiföld fővárosába is foglalni a koronavírus-járvány alatt is terjeszkedő Four Seasons Hotelbe. Bangkokban egy teljesen más arcát mutatja a szálloda, és igyekszik a természettel összekötni a vendégeket. Többek között a fővárosban is végigfutó Csaophraja-folyóval, illetve csatornákon keresztül is meg lehet majd közelíteni a szállodát csónakokkal.

A téli hónapokban valószínűleg sokan fogják felkeresni Európából is a helyet.

Bangkok mellett egyébként San Francisco második luxushotelje is megnyitott a maga 48 emeletével. A pandémia mintha nem is létezne. Olyannyira, hogy a Four Seasons rögtön be is jelentette, hogy 2021-ben egy magánszigeten kezdi el felhúzni az újabb szállodáját:

Mexikó, Tamarindo

Four Seasons

A Four Seasons Resort Tamarindo a Manzanillo egy védett ökológiai rezervátumban épül. A 155 szoba többségéből panorámás kilátás nyílik a Csendes-óceánra, amelyet a környező dzsungel és buja golfpálya vesz majd körül. Az óceán mellé tervezett szálloda kiemelte, hogy kizárólag fenntartható gyakorlatot követ mind az építkezésnél, mind az üzemeltetésnél, így nem rombolni szeretne, csupán az embereket közelebb hozni az élővilághoz.

A figyelmetekbe ajánljuk