Megnyitott az ötcsillagos Verno House és étterme, a FLAVA Kitchen & More

Megnyitott az ötcsillagos Verno House és étterme, a FLAVA Kitchen & More

Megnyitott a BDPST Group legújabb budapesti szállodája, az ötcsillagos Verno House. A Szabadság tér melletti szálloda és étterme, a Flava Kitchen & More egy különleges városi oázis hangulatával várja kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeit december 15-től.A BDPST Group legújabb budapesti szállodája, a Verno House a Szabadság tér szomszédságában, a belvároshoz közel, fiatalos, exkluzív környezetben várja vendégeit december 15-től.

A szálloda nyitása után nem csak a kényelmi és wellness szolgáltatásokat tapasztalhatják meg az első vendégek, de a Flava Kitchen & More étterem nemzetközi comfort food fogásait is kipróbálhatják, melyek között találkozhatnak észak-afrikai, -amerikai és közel-keleti ihletésű ételekkel is.

A zöld növényzettel díszített szálloda 50 szobájával, éttermével, bárjával, valamint a melegebb hónapokban teraszával egy igazi belvárosi oázis hangulatát biztosítja majd a főváros rohanó utcái között. A szállodától pár perc sétával könnyen elérhetők a főváros nevezetességei is, azonban a mellette elterülő park nyugodt környezetet biztosít az vendégek számára.

A Verno House megfelelő szállást nyújt a belvárosi nyüzsgésre vágyóknak és azoknak is, akik a városnézés után a pihenést választanák.

A figyelmetekbe ajánljuk