Ellátogattunk a megújult Trifecta Birtokra

Ellátogattunk a megújult Trifecta Birtokra

Egy régóta dédelgetett álom vált valóra. Sok év munkája, várakozás és izgalom de végül elkészült, megújult a Trifecta Wines Tokaj tállyai Birtoka.


Az elmúlt időszakban nagyszabású fejlesztések zajlottak a Trifecta Udvarház háza táján. Többek közt mozgáskorlátozott szobák kialakítása, privát elektromos autótöltő pont és a kerékpárkölcsönző kibővítése is megtörtént a birtokon. A helységekben új LED világítás került kialakításra és a szobák teljes fejújításon estek át. Minden szobában légkondicionáló került beszerelésre, új függönyök, sötétítők, új szaniterek lettek felszerelve, továbbá korszerű 50 colos ULED okos tévék kaptak helyet a szobákban.

A gazdaságosság jegyében beszerelésre kerültek a napelem rendszerek, amelyek az egész Udvarház energiaellátását képesek biztosítani.

Jó érzéssel tölt el bennünket látni hogy amibe annyi munkát fektettünk, amiben hittünk, az most megvalósul. Hogy az évekig tartó hosszú építkezés végre testet ölt és megmutatkozik teljes valójában. Elégedettséggel tölt el és remélhetőleg majd a hozzánk ellátogató vendégeinket is

– mondta Táborosi János.

További új hasznos területekkel bővült a Trifecta Birtok. Elkészült ugyanis a teljes kert és további szinteltolásos teraszokkal szolgálnak borozni vágyó vendégeiknek, ahol egy hangulatos pergola és hatalmas napernyők teszik még kellemesebbé a gyönyörű környezetben való megpihenést a medence partján. Mert hogy az is van!

A természettel körülölelt térköves teraszaikon szervírozzák majd vendégeik számára válogatottan finom Trifecta boraikat. Kézműves borokat készítenek és van egy alapelvük mely szerint; hisznek abban, hogy a természeti adottságokon kívül meghatározó az emberi tényező, a befektetett munka és energia, a szakértelem, a természet iránti alázat és a szőlő szeretete összességében az, ami a híres tokaji Trifecta borok ízvilágát adja.

Az év minden napján nyitva vannak és valóban azt mondhatjuk hogy egy hely, ahol mindig szívesen látnak!

A figyelmetekbe ajánljuk