Egy gyönyörű borászbirtok, ahol akár a lagzidat is megrendezheted (x)

Egy gyönyörű borászbirtok, ahol akár a lagzidat is megrendezheted (x)

Az esküvők megszervezésének egyik legnehezebb része a megfelelő lagzihelyszín felkutatása. Sok szempontot kell ilyenkor szem előtt tartanunk, és akármennyire is fáj kimondani, néha engednünk kell saját igényeinkből. Természetesen vannak azonban olyan helyszínek is, ahol minden tökéletes. Egy ilyet mutatunk most be.


A Mátra egyik legszebb ékszere a Gyöngyöstarján található Kovács-birtok, mely meseszép tájjal, a legfinomabb magyar ételekkel, hazánk híres vendégszeretetével és természetesen kiváló borokkal várja az idelátogatókat. A birtok tökéletesen alkalmas rendezvények lebonyolítására is, legyen szó céges csapatépítőkről, vagy – ahogy már feljebb is említettük – életünk legszebb napjáról.

Előbbi esetében szinte biztosak lehetünk abban, hogy munkánk minden stresszét hátrahagyva, legkedvesebb kollégáink társaságában kikapcsolódhatunk. Az ilyen csapatépítők esetében a Kovács-birtok munkatársai a legfinomabb hazai ételekkel várnak minket, melyek mellé megkóstolhatjuk a borászat legkiválóbb tételeit is. A kóstolóteremben összesen ötven, míg a teraszon további huszonöt fő fér el.

Esküvők esetében nem csak a finom étel és a kiváló borok, de a tökéletes helyszín is örökemlék marad majd. A helyszín befogadóképessége ebben az esetben szintén hetvenöt fő, ám a birtokon ilyen esetben felállított sátorral további 80-100 fővel bővülhet a násznép.

A Kovács-birtokon ezen felül születésnapokat, házassági évfordulókat és eljegyzéseket is megünnepelhetünk, de a helyszínre akkor is érdemes ellátogatni, ha szimplán csak szeretnénk részt venni egy kiváló borkóstolón.

Cikkünk megjelenését a Sol Montis támogatta.

A figyelmetekbe ajánljuk