cristiano ronaldo focimezben egy pályán szexi pasi kék fehér barna szemek felnyírt haj ádámcsutka

Nem titok, hogy a futball legjei forintmilliárdokat keresnek. Bevételük nagysága nemcsak személyes tárgyaikon de lakóhelyükön is meglátszik. Cikkünkben négy sztárfocista otthonába nyerhetsz bepillantást.


Cristiano Ronaldo

Hét háló, nyolc fürdőszoba, egy hatalmas medence, egy mini focipálya, és trófea szoba és egy edzőterem – ez csak néhány az olasz Juventus csapatában játszó portugál sztárfocista 2 és félmilliárd forintos malagai otthonának helyiségei közül.

Mégis, Ronaldo legtöbb idejét a hálóban tölti, ahol állítólag tükrök és róla készült portrék is megtalálhatók.

Lionel Messi

A hatszoros aranylabdás otthona nagyjából ugyan annyit ér, mint Ronaldóé, ám házának kinézete merőben tükrözi a szenvedélyét. A Camp Nout barcelónai stadiontól 12 kilométerre található épületet egy focilabda ihlette, az egyik felében pedig egy óriási medence található. Többek között egy kisebb focipálya is helyet kapott a telken, ahol az FC Barcelona argentin játékosa általában a kutyájukkal szokott játszani.

Neymar

Neymar több luxuslakás tulajdonosa, ám azok közül is kiemelkedik a Brazíliában épült villa, ahol a Paris Saint-Germain brazil játékosa a karanténidőszakot is töltötte.

A szokásos luxusmegoldások mellett az épületben helyet kapott egy háromezer palackos borgyűjtemény, egy teniszpálya, valamint egy helikopterleszálló is. Értéke csakugyan 7 millió euró, azaz több, mint 2 és félmilliárd forint.

​Gareth Bale

Az angol Tottenham Hotspur walesi csodajátékosa szintén több irigylésre méltó ingatlannal rendelkezik. Madridi luxusotthonának értéke több mint kétmilliárd forint. Benne négy hálószoba, hat garázs, medence és edzőterem is található. Szomszédságában él Penélope Cruz és a rivális Real Madrid CF vezető edzője, Zinédine Zidane.

David Beckham

Bár Beckham nyolc éve visszavonult, az évek során több luxusvillába is befektette a pénzét. A család londoni otthona például 31 millió eurót, azaz több mint 11 milliárd forintot ér, néhány éve csak a felújításra közel 3 milliárd forintot költöttek.

A fiúknak, Brooklyn Beckhamnek külön lakosztálya van, de persze náluk is helyet kapott edzőterem, borszoba, és temérdek, pontosabban hat hálószoba.

via Player.hu

A figyelmetekbe ajánljuk