Emberek koccintanak borozás közben

Amivel mindenki nyer: bort iszol és közben másokon segítesz!

A már online is rendelhető szeretet.éhség. cuvée minden palackja 1000 forint adományt tartalmaz.

Már online is rendelhető a SAUSKA szeretet.éhség. cuvée, mellyel jótékony célokat támogathatnak a vásárlók. A SAUSKA Borászat és az Ökumenikus Segélyszervezet partnerségének gyümölcse a karitatív szervezet 2019-es országos adventi adománygyűjtésén mutatkozott be először. Az elmúlt években a Segélyszervezet vállalati partnerei számára volt lehetőség a bor megvásárlása, ami a karácsonyi üzleti ajándékcsomagokba került bele. Mostantól viszont már a SAUSKA Borászat webshopjában magánszemélyek számára is elérhető, így bárki vásárolhat – akár ajándékba – a különleges italból.

Fekete András

A szeretet.éhség cuvée 2014-es évjáratú, energikus, üde villányi vörösbor, kékfrankos, merlot és cabernet franc házasítása. Illatában fahéj és érett vörösbogyós gyümölcsök. Kortyában fekete ribizli és szeder után finom orientális fűszerek tűnnek fel. Játékos savait szépen integrált fa foglalja keretbe, könnyed testtel és gyümölcsös lecsengéssel.

Az idén új címkét kapott bort szeptember 23-án, a Budapest Borfesztiválon meg is kóstolhatták a látogatók a SAUSKA standjánál, melyet a borászat tulajdonosa, Sauska Krisztián, illetve ügyvezetője Pohl Péter személyesen mutattak be.

Az Ökumenikus Segélyszervezet vállalati partnerei mellett a bor népszerűsítésébe a helyszínen olyan sztár önkéntesek is bekapcsolódtak, mint Wolf Kati énekesnő, Nagy Ervin színművész vagy Siklósi Gergely olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívó.

A SAUSKA Borászat minden megvásárolt palack után 1000 forinttal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat, gyermekeket segítő munkáját.


A figyelmetekbe ajánljuk