Paradicsomok.

Óriási hajsza indult egy közveszélyes paradicsomdobó ellen

A brit rendőrség nyomozást folytat egy olyan támadássorozat ügyében, amelyben gyümölcsöt és zöldségeket dobáltak a gyalogosokra.

A támadások a kelet-sussexi Eastbourne-ben és Hastingsben történtek. A rendőrség szerint hét alkalommal dobtak ki almát és más „ismeretlen lövedéket" egy járműből.

Az áldozatok között feltehetően nincs kapcsolat, és a rendőrök szemtanúk jelentkezését kérték.

Ez is érdekelhet: Japánban van egy hely, ahol emberek ezrei tűnnek el évente

A bizarr támadásoknak már sérültjei is vannak, április 12-én például a hastings-i Bohemia Roadon sétálva egy személyt arcon ütöttek egy almával. Egy másik személyt egy paradicsommal dobtak karon, miközben az eastbourne-i Firle Roadon sétált a következő este.

Ugyanezen a napon később további két támadás történt a hastings-i The Bourne-ban, az egyik áldozatot egy paradicsommal, a másikat pedig egy ismeretlen tárggyal dobták fejbe. Mindkettő személy súlyos sérüléseket okozott.

A sussexi rendőrség szóvivője így nyilatkozott:

A támadások többsége a nappali órákban történt, amikor az áldozatok egyedül voltak a szabadban és nyilvános helyeken. Az áldozatok minden esetben a napi rutinjukat végezték, amikor megdobták őket olyan tárgyakkal, amelyeket feltehetően egy járműből hajítottak el, vagy valamilyen módon kilöktek belőle. Az egyes áldozatok között nem állapítottak meg kapcsolatot, azonban úgy gondoljuk, hogy ezek az esetek egy sorozat részei. Kérjük a szemtanúkat, hogy jelentkezzenek, valamint a további áldozatokat is erre buzdítjuk.

Forrás: BBC


A figyelmetekbe ajánljuk