ufo

Egy brit űrhajós szerint UFO-k valójában időutazókat szállítanak

Időutazó emberek irányítják a repülő csészealjakat?


Legalábbis a brit űrhajós, Tim Peake ezt az elméletet hallotta olyan pilótáktól, akik találkoztak azzal, amit az amerikai kormány „megmagyarázhatatlan légi jelenségeknek" (UAP) nevez.

A Good Morning Britain című műsornak adott interjújában Peake diplomatikusan válaszolt az furcsa jelenségekkel kapcsolatos kérdésekre és egy különösen furcsa elmélettel örvendeztette meg a műsorvezetőket.

Mi a magánelméleted? Ön szerint ezek túlvilági dolgok vagy titkos fegyverek kifejlesztése?

– kérdezte Richard Madeley műsorvezető az Európai Űrügynökség űrhajósát.

Az űrhajós elismerte,hogy miután látta az amerikai kormány néhány UAP-videóját, nem hiszi, hogy azok titkos fegyverek lennének.

Hallottam egy elméletet, amelyben egy pilóta arról beszélt, hogy a jövőben esetleg kifejlesztették az időutazást. Ez a valami pedig a jövőből jött vissza

– tette hozzá Peake.

Ez a kijelentés pedig egy udvarias nevetést váltott ki a GMB műsorvezetőiből, az űrhajós pedig elismerte, hogy az azonosítatlan és megmagyarázhatatlan jelenségek természetéről szóló elméletek bizarrak, de nem tudhatjuk egészen pontosan mégsem.

Habár ez még a földönkívüli látogatók elképzelésénél is furcsábban hangzik, a teóriát már korábban is felvetették.

2020 elején a Montana Technológiai Egyetem professzora és szerzője, Michael Masters egy könyvet adott ki, amelyben azt állította, hogy az UFO-k valójában az emberek a jövőből, és hogy az azonosítatlan tárgyakat irányító időutazók elrabolhatják az embereket, hogy antropológiai értelemben tanulmányozzák őket.

Az állítólagos elrablásról szóló beszámolók többnyire tudományos jellegűeg. Valószínűleg a jövő antropológusai, történészei, nyelvészei térnek vissza, hogy olyan módon jussanak információhoz, amire jelenleg nem vagyunk képesek

mondta Masters a Space-nek.

A figyelmetekbe ajánljuk