Egy régi fotóalbum.

Illusztráció.

Egy mesterséges intelligencia megmutatja, hogyan néztünk volna ki a régi korokban

Gondolkoztál már azon, hogy vajon hogy néznél ki, ha az ókori görög időkben élnél, vagy ha a XIX. századi sarkvidéki felfedezőként születnél újjá?


A MyHeritage DNS-elemző cég új, AI Time Machine nevű alkalmazása lehetővé teszi, hogy bárki pixelpontos képet készítsen az arcáról a különböző történelmi korok stílusában.

Az AI Time Machine segítségével néhány kattintással egyiptomi fáraóként, középkori lovagként, 19. századi lordként vagy hölgyként, űrhajósként és még sok másként láthatod magad

– írja a cég a honlapján.

Az elragadó alkalmazáshoz tíz és 25 különböző fotót kell feltöltened magadról, a teljes testtől a közeli felvételekig. Minél változatosabbak a fotók, annál jobbak az eredmények.

Az átalakítási folyamat a fotók feltöltése után 30-90 percig tart.

Az eredmények természetesen nagyon eltérőek lehetnek. Amellett, hogy az MI időnként elképesztően szép alkotásokat hoz létre, előfordulhat az, hogy a végeredmény egyáltalán nem hasonlít az eredeti képen szereplő személyre.

A MyHeritage licencet szerzett a Stable Diffusion technológiájára, amely a szöveg-t0-kép AI-generátorok egyik legjelentősebb szereplője.

Minden fiók csak egy modellre és 50 témára korlátozódik, de így is akár 400 képet is generálhatsz. Az ingyenes próbaverzió azonban csak 40 képre korlátozódik.

Forrás: Futurism


A figyelmetekbe ajánljuk