Egy alkalmazás segítségével villámgyorsan színeset csinálhatunk régi fotókból is.Ha van egy rakás régi fekete-fehér fotónk hozzátartozóinkról és felmerült már bennünk, hogy mennyire érdekes lenne megnézni őket színesben? A Playback.fm Colorize Photos nevű webalkalmazása pillanatok alatt megoldja ezt mesterséges intelligencia révén. Elég csak lefotóznunk a telefonnal régi képeinket, feltölteni rá, aztán már meg is kaptuk a kiszínezett verziót, amit még 10 percig letölthetünk, méghozzá teljesen ingyen. Ide kattintva ki is próbálhatod.

Friss

A rejtett nárcizmus 4 jele

A nárcisztikus" kifejezéssel sokat dobálózunk napjainkban. Gyakran használjuk gyűjtőfogalomként a nárcisztikus személyiségzavar (NPD) bármely vonásával rendelkező emberek leírására.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

5 magnéziumban gazdag étel, amelyek rendkívül egészségesek

A magnézium rendkívül fontos ásványi anyag. Több száz kémiai reakcióban vesz részt a szervezetben, és hozzájárul az egészség megőrzéséhez, ennek ellenére sokan nem érik el a napi szükséges bevitelt.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk