Több mint 200 éve segít, gondoskodik és véd minket a HARTMANN (x)

Több mint 200 éve segít, gondoskodik és véd minket a HARTMANN (x)

A németországi Heidenheim városában, 1818-ban kezdődött a HARTMANN története, amikor Ludwig Hartmann pamutfeldolgozó üzemet alapított. Fia, idősebb Paul Hartmann a hagyományos textilipari családi vállalkozást innovatív kötszergyártó üzemmé alakította, lefektetve ezzel a vállalat sikertörténetének alapjait.A kor jeles egészségügyi szakértőivel folytatott intenzív együttműködésnek köszönhetően a HARTMANN sikeresen áthelyezte a fókuszt a textiliparról az egészségügyi termékekre, a gyógyítás, gondozás és megelőzés világára. Olyan neves partnerek támogatásával, mint Sir Joseph Lister és Victor von Bruns professzor, a HARTMANN vezette be az első antiszeptikus kötszert, amely hatalmas áttörést jelentett a sebkezelés terén.

Több mint kétszáz éves fennállása alatt a vállalat folyamatosan bővítette termékei körét, napjainkban az orvostechnikai és higiéniai termékek, valamint az egészségügyi rendszer-megoldások vezető európai szolgáltatója, a világ több mint 100 országában van jelen egyedülállóan széles és megbízható minőségű választékot kínálva kiemelten a sebkezelés és a fertőzésmegelőzés területén. A cégcsoport portfóliójában diagnosztikai eszközök, inkontinencia-, elsősegély- és sztómaterápiás termékek is megtalálhatók.

A HARTMANN-RICO Hungária Kft. 1997 óta van jelen a hazai piacon a HARTMANN magyarországi leányvállalataként. A Rico Kötszerművek márkanevének és értékesítési szervezetének megvásárlásával a vállalatcsoport célja az volt, hogy a Magyarországon egyedülálló hagyományokkal és tapasztalatokkal büszkélkedő egészségügyi céget összekapcsolja egy nemzetközileg elismert konszern nevével és szaktudásával. Így már több mint 20 éve a magyar egészségügy és fogyasztói piac is élvezheti a cégcsoport által kínált egészségügyi és higiéniai termékek, valamint szolgáltatások előnyeit

Napjainkban a HARTMANN kék ovális emblémája a minőség garanciája Európában és a Föld számos országában. A HARTMANN név szorosan összefügg az egészségüggyel, és mindenütt, mint az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb beszállító céget tartják nyilván, amelynek kiváló minőségű termékei megfelelő eszközt adnak a korszerű betegellátás kezébe.

A HARTMANN küldetésének tekinti, hogy az egészségügyi ellátást újragondolva folyamatosan keresse azokat az új, előremutató megoldásokat, melyek javítják a hatékonyságot mind az intézményi, mind az otthoni betegellátás során.

Bővebb információkért kattintson IDE!

A figyelmetekbe ajánljuk