trónok harca

Ez csak az egyike a számtalan Trónok harca-sorozatnak, amin jelenleg dolgoznak, jövőre érkezik az első.


Egy animációs drámasorozaton dolgozik jelenleg az HBO, ami a Trónok harca világában játszódik és az HBO Maxra érkezne. Ugyanakkor még nagyon korai fázisában vannak a fejlesztésnek, egyelőre még nem tudni, hogy miről is fog szólni vagy kikről, vezető írója sincs a projektnek. Mindössze az igény van meg rá egyelőre, hogy készüljön egy ilyen, valószínűleg keresik már az embert hozzá.

Ez egyébként csak a legújabb előkészületben levő számtalan Trónok harca-sorozat közt. Egy előzménysorozatnak Naomi Watson főszereplésével már a próbaepizódja is elkészült, de azt látva végül nem rendelte be sorozatként az HBO. Cserébe jövőre biztosan érkezik a House of The Dragon című előzménysorozat, amit próbaepizód nélkül rögtön berendeltek egész évadra. De több egyéb előzménysorozat is előkészületben van.

Például George R.R. Martin Tales of Dunk & Egg novelláiból, ami 90 évvel az eredeti széria történései előtt játszódna. A címben szereplő Dunk és Egg Ser Duncan The Tallra és Aegon V. Taregaryenre utal, akikről szól majd ez a sorozat, ha berendelik egész évadra. Egyelőre még ennek sincs vezetőírója.

A terv az, hogy az HBO Max platformján kialakuljon egy nagy Trónok harca-sorozatuniverzum számtalan különböző, ugyanabban a világban játszódó és valamilyen formában kapcsolódó tartalom. Szóval számíthatunk rá, hogy a Warner majd egyszer bejelent egy halom Trónok harca-sorozatot, mint ahogy a Disney tette a Star Warsszal.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk