Egy ambiciózus zsánerkönyvet adaptálnak, ezúttal a Netflixre.A David Benioff és Dan Weiss írópárosra a Trónok harca után rögtön lecsapott a Netflix, hogy nagyon sok pénzért fejlesszenek sorozatokat a streaming szolgáltató számára, az első projektjük pedig nem kevésbé ambiciózus, mint a sárkányos fantasy drámájuk volt. Liu Cixin A Háromtest-probléma című sci-fi trilógiáját adaptálják sorozattá, ami az emberek első találkozásáról szól egy idegen civilizációval.

ember az \u0171rben s\u00e9t\u00e1l egy piramis ir\u00e1ny\u00e1ba

Illusztráció A Háromtest-problémához

Tor

Cixint nevezték már a kínai Arthur C. Clarke-nak is, a 2001: Űrodusszeia szerzőjéhez hasonlítva őt, 2014-es Hugo-díjával pedig ő az egyetlen kínai szerző valaha, aki megnyerte a legfontosabb sci-fi elismerést. A mű megfilmesítési jogai igencsak sokat érnek, viszont sok pénzből lehet legyártani. Az Amazon hajlandó lett volna irtózatos pénzt elkölteni azért, hogy sorozatot csináljon belőle, akár a hamarosan érkező Gyűrűk ura sorozatok költségvetésének kárára, végül aztán feladták. Valószínűleg a Netflixnek sem lesz olcsó az epikus történet mozgóképesítése – írja az Entertainment Weekly.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk