Papagájok káromkodják körbe a vadasparkot
Felforgattak egy komplett vadasparkot.


Régi csibészek

Facebook/Lincolnshire Wildlife Park

Ő itt egyike annak az 5 papagájnak, akik terror alatt tartották a kelet-angliai Friskney faluban lévő Lincolnshire Wildlife Park 200 szürke papagájából álló kolóniáját. Billy, Eric, Tyson, Jade és Elsie összeszokott brigád. Már a vadasparkba költözés előtt is egymástól tanultak, így történhetett meg, hogy


megállás nélkül trágárkodtak.

A madarakat augusztusban költöztették be új otthonukba , ahol a gondozók elmondása szerint az elején még jól is működött együtt a közös munka, a káromkodásról meg majd leszoknak – gondolták. Ebből a célból berakták őket a többi papagáj közé, hogy majd az új környezetben visszafogják magukat, és vége lesz a trágárkodásnak.

Természetesen folytatták tovább, de már nem az jelentette a gondozóknak a legnagyobb problémát, hogy van öt darab madár, akik folyamatosan káromkodnak,

hanem mindjárt lesz 200, mivel félő volt, hogy a lakók eltanulják az újonnan hallott szavakat.

Ráadásul (ugyan nem érkezett panasz) a vadasparkba látogató gyerekek előtt se fogták vissza magukat, sőt egymást is biztatták a csúnya beszédre. Itt telt be a pohár a dolgozóknál, ezért Billy, Eric, Tyson, Jade és Elsie útjai elváltak egymástól, szétköltöztették őket, amíg le nem szoknak teljesen a káromkodásról.

A személyzet szerint a papagájok figyelik a közönség reakcióját, és nyilván az ember megmosolyog egy trágár papagájt, de ezért a madarak tovább folytatják, és így nehezebb lesz őket leszoktatni végül. A vadaspark nem a legjobb irányba halad, mert amióta felkapta őket az internet, mindenki a káromkodó ötösre kíváncsi, még maga a park is velük reklámozza magát.

Facebook/Lincolnshire Wildlife Park

Mi azért szurkolunk.

(BBC)

A figyelmetekbe ajánljuk