Mosómedvék
Getty Images Hungary

Az évszázad bankrablását hozta össze két fiatal mosómedve

Bonnie és Clyde is csettintene azok után, amit két fiatal mosómedve összehozott a kaliforniai Redwood Cityben: egy csúcstechnológiával őrzött bankba osontak be egy óriási nagy balhét csapva.


A bankrablások nagyágyúi csak kedd reggel buktak le, amikor egy férfi pénzt vett le az ottani bankautomatából, de látszik, hogy egy gondosan megtervezett, vérprofikból álló duóról van szó, akik egyben az álcázás nagymesterei is.

A férfi először plüssállatnak nézte őket.

Plüssállat vagy hidegvérű bankrabló?

SPCA

Ezzel a páros időt nyert, és tovább akaszthatták a szajrét, nem kímélve senkit és semmit.

Mire a férfi rájött az átverésre, és észrevette, hogy komoly bűnténnyel van dolga, hívta az állatmentőket. A legtöbb rabló ilyenkor oldana kereket, bízva abban, hogy nem érik nyomát. De nem az álarcos banditák:

befáradtak a bank pihenőrészébe, megbontottak egy adag mandulakekszet, és hidegvérrel vártak a bűnüldözőkre.

Igen: a hedonista mosómedvék a helyszínen fogyasztották el, amiért mindent kockára tettek. Pénzt nem vittek, nem érdekelte őket.

Az őrjöngés pillanatai

SPCA

Miután kiérkeztek az állatmentők, a bankrablók heves ellenállást tanúsítottak, és komoly macska-egér harc vette kezdetét. Természetesen a páros ismét túljárt a hatóságok eszén, és tíz perc után kereket oldottak. A helyszínelés után kiderült, hogy óriási hepajt csaptak az éjszaka:

törött mennyezeti csempék, papírok a földön, feltúrt kukák és feldöntöttek egy monitort is.

És hogy a sütibanditáknak hogyan sikerült véghezvinni az évszázad bankrablását?

Gyaníthatóan felmásztak egy fára, onnan átugrottak a bank tetejére, majd valahogyan sikerült bemászniuk a légcsatornákba, és a mennyezet csempéin át egyenes út volt a bankig. A rendőriskolák és a bűnözők is biztosan emlegetni fogják jó darabig a két mosómedve felejthetetlen akcióját.

(CNN)

A figyelmetekbe ajánljuk