Többet szeretnél tudni a magyar borokról? Neked melyik a jó bor?

Többet szeretnél tudni a magyar borokról? Neked melyik a jó bor?

Boros nemzet vagyunk, ez nem kérdés. Itt az idő, hogy elméletben és gyakorlatban is mutassunk néhány olyan újdonságot, amelynek köszönhetően magabiztosan és profin választhatunk és kóstolhatunk a hazai nedűk közül.Ha szeretnénk lépést tartani a hozzáértőkkel és elsajátítani olyan alapokat, amelyeknek köszönhetően magabiztosan tudunk bort választani és kóstolni, akkor látogassunk el a Magyarborodoldalára, amely segít eligazodni a magyar borok világában számos edukatívan szórakoztató próbatétellel, amelyek Herczeg Ágnes nemzetközi „The Future 50-díj" nyertese, a világ 50 legjobb borszakértőjének egyikének szakmai útmutatásával valósultak meg.

Magyarborod

A JÓ BOR-kampány második, bővített tartalmának köszönhetően választ kaphatunk arra, hogy mi pontosan az aszú, mi adja a különleges ízvilágát, mit jelentenek a „puttonyszámok" és mit értünk eszencia alatt. De a téli időszak közkedvelt italából, a forraltborból is inspirálódhatunk és kipróbálhatunk néhány olyan különleges receptet, mint a Fehér mézes-almás fahéjas verzió. A megszerzett boros tudásunk tesztelésére pedig az egyedi fejlesztésű memóriajáték ad lehetőséget.

A kiválasztott magyar szőlőfajta és bortípus, többek között az Irsai Olivér, Olaszrizling, Kadarka, Kékfrankos, pezsgő és aszú. Azért, hogy ezeket minél többen megkóstolják, együttműködés indul az Auchannal. Az áruházlánc húsz üzletében a kampány tematikájához igazítva hétről hétre kiemelt kihelyezéseket kapnak ezek a magyar borok, hogy ezzel is felhívja az áruházlánc a figyelmet a minőségi, hazai borválasztásra és vásárlásra.

Cikkünk megjelenését a Magyarborod támogatta.

A figyelmetekbe ajánljuk