Tévé előfizetés azoknak, akik tudják, hogy mit szeretnének

Tévé előfizetés azoknak, akik tudják, hogy mit szeretnének

Új külsővel és kompakt csomagokkal indult neki a karácsonyi szezonnak a mindigTV szolgáltatás, amit a tudatosság és a minőség jegyében gondoltak újra. Ez pedig nem jelent mást, minthogy a tévénézők díjmentesen, vagy prémium szolgáltatás keretében kedvező áron mindent megtalálhatnak, amit szeretnének. A népszerű mindigTV márka mellett, a MinDig TV Extrát felváltó mindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak a szolgáltató ügyfelei.


Az elmúlt időszakban, főleg az idei évben megváltoztak az emberek tévénézési szokások, eltolódott a fókusz, előtérbe kerültek az online tartalmak és nemcsak otthon, de már útközben is szeretnénk elérni a kedvenceinket. A megújult mindigTV-család felismerte ezeket az igényeket és egy kicsit tovább gondolta; olyan márkát hoztak létre, ami azoknak szól, akik tudatosan alakítják tévénézési szokásaikat.

Testre szabható, minőségi tartalom 

A mindigTV szolgáltatás a 2008-as indulása óta hazánkban egyedüliként biztosít díjmentesen elérhető televíziós csatornákat. A kezdeti kínálat folyamatosan bővült, így jelenleg már 12 adó érhető el. Akik nem állnak meg a 12 csatornánál, azoknak a felhasználóknak a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás négy főcsomagjának valamelyikét érdemes választaniuk; az Alap és Családi díjcsomag mellé becsatlakozott még a Belépő és a Gyerek csomag is. Utóbbi a televíziós szolgáltatások piacán egyedülálló, mivel ebben a tematikus csomagban 10 gyerekadó mesehősei és kalandjai várják a kíváncsi lurkókat. Ha pedig még több szórakozásra vagy épp kikapcsolódásra vágyunk, akkor az ismeretterjesztő, a sport, a film és a felnőtt tartalmakat kínáló Szabadidő kiegészítő tévécsomaggal még tovább bővíthető a tévézés élménye.

A szolgáltató mindenkori célja, hogy minőségi és stabil TV-szolgáltatást nyújtson minden olyan felhasználónak, aki akár díjmentesen, akár prémium szolgáltatásokat igénybe véve szeretne tájékozódni, szórakozni: mindezt az okos, tudatos döntések jegyében. A szolgáltatásokhoz olyan internetképes beltéri egységeket kínál a szolgáltató, amelyeket internetre csatlakoztatva az online elérhető csatornakínálat is rendelkezésünkre áll. Itt az új csatornák mellett valamennyi sport-, számos ismeretterjesztő és film csatorna is HD minőségben érhető el.

TV adás bárhol, bármikor

A tévészolgáltatások előfizetés függvényében magunkkal vihetők a mindigTV GO alkalmazással. Az internetes applikációba egy ingyenes regisztrációt követően tudunk belépni, ahol a 14 díjmentes csatornán kívül a szolgáltató unikális tartalmai is elérhetőek, például a Raktárkoncert-sorozat, vagy az EsportGuru csatorna élő adásai. A mindigTV GO újdonsága, hogy már itt is megrendelhető a Gyerek műsorcsomag mind a 10 gyerekeknek szóló csatornájával, amellyel együttesen, ha a TV MAX csomagra is előfizetnek, a teljes televíziós kínálat elérhető online is.

További információ a mindigtv.hu weboldalon érhető el.

Cikkünk megjelenését a Antenna Hungária támogatta.

A figyelmetekbe ajánljuk