burger hús húspogácsa grill grillrács

Idén utolsó alkalommal mutatták be az ország mozgó éttermét, a Food Truck Show-t.


A minőségi ételeket és italokat kínáló rendezvényt most a Margitszigeten tartották meg a hétvégén, ahová 30 kocsi gurult be, hogy bemutassa a világ legkülönlegesebb ízeit a helyszínre látogatóknak.

Food Truck Show

Többek között elkészült 2020 Szuperstreetfoodja is, amit az alkotók inkább látványosságnak szántak, így a receptet sem titkolták el:

a ropogós waffel és a pizz'burger tészta közé töltött pulledpork hús került, melyre forró, mangó-chili szószt csöpögtettek, majd megfűszerezték egy kis nachossal. Köretnek churrost, házi paradicsomszószt és érlelt házi sonkát tálalnak.

Food Truck Show

Az év utolsó Food Truck Show-ján kihirdették 2020 legjobb büfékocsiját is. 2018-hoz hasonlóan, a legtöbb közönségszavazatot idén is a Food Maffia csapata nyerte. A vállalkozását anno kubai szendvicsekkel indították, de a mostani menün már vörösboros, rozmaringos muflonsült is szerepelt, pirított nudlival.

Food Truck Show

A szakmai díjat rendhagyó módon egy italt árusító kocsi kapta. A Legenda Serfőzde kezdetektől jelen van a Food Truck-piacon. A főzde kimagasló eredményekkel, díjakkal büszkélkedhet, és ezúttal a Magyar Street Food Egyesület szakmai díját is bezsebelte.

A figyelmetekbe ajánljuk