Napindító gondolat – 06.02.
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.02.

Mit jelent számára a remény, és hogy jelenik meg az élete különböző területein? Stork Natasa színésszel erről a témáról is beszélgettünk a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában.


Reménytelenből indulni

Hamu és Gyémánt

„Sokszor előfordult az életemben, hogy a környezetem próbált volna lebeszélni valamiről, amivel kapcsolatban elszánt voltam" – mesélte a színész a Hamu és Gyémántnak adott interjúban. „Élt bennem valami vak remény, ami vitt előre. Ennek köszönhető, hogy olyan dolgokat is megléptem, amelyek nem következtek az előző lépéseimből, képességeimből, adottságaimból. A reményben mindig van valami irracionális: bízunk valamiben, amiről nem tudhatjuk,hogy végül be fog-e következni"

Egyszer fent, egyszer lent – nemcsak egy éven, egy hónapon, hanem akár egy napon belül is változhatnak az előjelek, állandó mozgásban tartva az életünket. Ez a hullámzás az elmúlt időszakra különösen jellemző volt. Hol bujkál a nehéz időkben a remény? Erről beszélgettünk Boldizsár Ildikóval, Mautner Zsófival, Stork Natasával és Szőnyi Ferenccel. Az interjúkat a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában találod.

Stork Natasa interjú a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk