Mit jelent számára a remény, és hogy jelenik meg az élete különböző területein? Stork Natasa színésszel erről a témáról is beszélgettünk a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában.


Reménytelenből indulni

Hamu és Gyémánt

„Sokszor előfordult az életemben, hogy a környezetem próbált volna lebeszélni valamiről, amivel kapcsolatban elszánt voltam" – mesélte a színész a Hamu és Gyémántnak adott interjúban. „Élt bennem valami vak remény, ami vitt előre. Ennek köszönhető, hogy olyan dolgokat is megléptem, amelyek nem következtek az előző lépéseimből, képességeimből, adottságaimból. A reményben mindig van valami irracionális: bízunk valamiben, amiről nem tudhatjuk,hogy végül be fog-e következni"

Egyszer fent, egyszer lent – nemcsak egy éven, egy hónapon, hanem akár egy napon belül is változhatnak az előjelek, állandó mozgásban tartva az életünket. Ez a hullámzás az elmúlt időszakra különösen jellemző volt. Hol bujkál a nehéz időkben a remény? Erről beszélgettünk Boldizsár Ildikóval, Mautner Zsófival, Stork Natasával és Szőnyi Ferenccel. Az interjúkat a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában találod.

Stork Natasa interjú a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk