Stan Lee a Simpson családban

Stan Lee a Simpson családban

Stan Lee többet nem fog már semmiben sem szerepelni

Akadnak fel nem használt anyagai, de a Disney egyértelműsítette, hogy nem lesznek a jövőben használva, Lee többet nem fog semmiben szerepelni.


Ha már mindkettő Disney tulajdon, összefogott a Marvel és a Simpson család, hogy a Disney+-ra készítsenek közösen egy szuperhősös, 4 perces Simpson család miniepizódot. A sorozat alkotója, Al Jean pedig elárulta, hogy eredetileg szerették volna, ha Stan Lee is szerepel az epizódban különböző formában. Úgyhogy engedélyt kértek, hogy a korábban rögzített és még fel nem használt közös anyagaikból használhassanak valamit.

A Disney viszont egyértelmű nemet mondott, ezzel gyakorlatilag biztossá téve, hogy nem fogjuk se látni, se hallani a képregényírólegendát semmiben a jövőben. Jean ezt mondta egy interjúban nemrég erről:

Gondoltuk, hé, akad még Stan Lee hanganyag, amiket korábbi epizódokhoz rögzítettünk, esetleg cameozhatna benne. A Marvel pedig azt mondta, hogy az a hivatalos álláspont ebben, hogy most, hogy elhunyt, többé nem cameozik már semmiben, ami teljesen érthető álláspont.

(Forrás: ComicBook.com)


A figyelmetekbe ajánljuk