lily james
Sebastian Stan pedig Tommy Lee-t. A hasonlóság a színészek között már-már kísérteties.


Minisorozatot készít a Disney tulajdonában levő Hulu Pamela Anderson és Tommy Lee viharos románcáról, a két főszereplőt pedig Lily James és Sebastian Stan alakítja majd, akikről elsőre tuti nem a két figura jut eszünkbe, akit játszanak majd a szériában. Szóval a sminkeseknek és maszkmestereknek ki kell majd tenniük magukért valószínűleg. Jamest egyébként olyan filmekből lehet ismerni, mint az élőszereplős Hamupipőke, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba és a Nyomd, bébi, nyomd! Stan pedig a Tél katonája a Marvel Studios filmjeiben.

A sorozatot Robert Siegel írja majd, aki A pankrátor és Az alapító forgatókönyvét is köszönhetjük többet között. Az összes epizódot pedig Craig Gillespie fogja rendezni. Neki a szexbábúba belezúgó Ryan Goslingról szóló Plasztik szerelem című filmet és a Viharlovagokat köszönhetjük, tovább az Én, Tonyát is ő vezényelte le, amiben már együtt dolgozott Stannel. Valószínűleg hasonló szellemes, viccesen szomorú történetmesélésre számíthatunk majd, mint a Tonya Harding hírhedt versenykorcsolyalegendáról szóló film. Emellett Seth Rogen látja el majd a produceri teendőket állandó kreatív partnerével, Evan Goldberggel többek között.

A történetről egyelőre nagyon keveset tudni, azon túl, hogy a viharos románcról fog szólni, de szerencsére a legfontosabbat elárulták. A készítők természetesen foglalkozni fognak azzal a bizonyos kiszivárgott pornófelvétellel is a nászútjukról. Sem Anderson, sem Lee nem adta áldását egyelőre a sorozatra, de erre nincs is szükség a forgatáshoz. Lee életéről részben készült már film egyébként, a Mötley Crüe: Mocskos rock 'n' roll című filmben Machine Gun Kelly rapper alakította a dobost.

(Forrás: Variety)

A figyelmetekbe ajánljuk