A Space Jam folytatásának sztorija egészen vadul hangzik

Nem tudjuk, mit fogyasztottak a Space Jam: A New Legacy alkotói, de kérünk mi is belőle.


Hosszú évek tervezgetése után végül csak összejött egy folytatás a Michael Jordan főszereplésével készült Space Jamhez, amiben a kosárlegenda a Bolondos dallamok karaktereivel egy csapatban próbálja legyőzni a gonosz űrlények csapatát. Nem egy hétköznapi sztori, de a LeBron James főszereplésével készült folytatás még ennél is vadabb lázálomnak ígérkezik.

A saját maga fiktív verzióját alakító James nehezen tud kapcsolódni fiához, Domhoz, akit jobban érdekel a játékok kreálása, mint az, hogy játsszon is velük. A fiatal zseni technológiai képességeire felfigyel egy animált humanoid CGI figura, akit Al G Rhythmnek hívnak, úgyhogy elrabolja a srácot az apjával együtt egy alternatív Warner szerverre annak reményében, hogy elszívja az apja követőit a közösségi médiában.

Innentől már picit megszokottabb terepre tér a történet, bár nem válik kevésbé hétköznapivá. Jamesnek ugyanis le kell győznie az első film űrlény gonoszait újra kosárlabdában, hogy megmentse a gyerekét és kikecmeregjen a virtuális valóságból, amibe került a nyolcvanas évekbeli MC nevű mesterséges intelligencia miatt, akinek Don Cheadle lesz majd a hangja.

Ugyanakkor akadnak azért még érdekes részletek. A rendező ugyanis elárulta, hogy lesz egy jelenet, amikor LeBronnak össze kell szednie a Bolondos dallamok szereplőit a csapatához, a keresés közben pedig egy halom Warner-filmen keresztülsétál, például a Mad Max: Fury Roadon, a Mátrixon, a Casablancán és a Wonder Womanen többek között. Ez akkora őrültségnek hangzik, hogy látni akarjuk, szerencsére július 16-án be is mutatják mozikban és HBO Maxon.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk