Főszerepben Chloë Grace Moretz próbál majd megszabadulni a címszereplő egértől.


A Warner élőszereplős formában rebootolja a legendás rajzfilmsorozatot, a Tom & Jerry-t. A 2021 márciusában bemutatásra kerülő új mozifilm ugyanakkor szerencsére nem próbálta meg realisztikussá tenni dizájnjában a címszereplő állatokat. Inkább amolyan vegyes technikával ötvözte a legendás rajzfilmsorozat animációs stílusát a mi világunkkal, mint a Roger nyúl a pácban esetében.

Az új filmet a Birkanyírás és a 2005-ös Fantasztikus négyes rendezője, Tim Story vezényelte le, főbb szerepekben pedig feltűnik Chloë Grace Moretz, Michael Peña és Rob Delaney is. A sztori szerint a két főhős békét köt és nyugdíjaztatja a fogócskáját, Jerry-t viszont nem látják szívesen a szállodában, ahova költözik. Úgyhogy felbérelik Tomot, hogy kapja el. A többi pedig már kitalálható.

Friss

A kávé fogyasztás csökkenti a májbetegségek kialakulásának kockázatát

A Southamptoni és az Edinburghi Egyetem szakemberei szerint bármilyen típusú kávé fogyasztása összefüggésbe hozható a krónikus májbetegség kialakulásának a májbetegséggel kapcsolatos halálozásnak a csökkent kockázatával azokhoz képest, akik nem fogyasztanak kávét.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Próbáld ki te is ezt a nyári kapros uborkasaláta receptet!

Ebben a hőségben frissítő hatással bírhat a joghurtos uborkasaláta.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Közös filmet kapott Scooby-Doo! és Bátor, a gyáva kutya

Már az első előzetese is megérkezett a crossoverfilmnek.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk