Már évek óta megrendezik, most először viszont nem kell sokat utaznod hozzá, hogy te is részese lehess.


Nehéz év volt ez a fesztiválozók számára, mivel a koronavírus-járvány miatt elmaradt gyakorlatilag az összes nagyobb fesztivál. Éppen ezért óriási szerencse, hogy itt van nekünk a hetedik alkalommal megrendezett Shrekfest, a fesztivál, ami a Shrek-filmekről szól – számolt be róla az A.V. Club.

Klasszikus formájától eltérően online, egy egész napos stream keretében tartják majd meg a fesztivált, ahol Shrek-rajzokat és -festményeket, Shrek-dalokat, rajongói filmeket, Shrek-kosztümöket, valamint Shrek-ordításokat nézhetnek meg az érdeklődők. Az esemény most szombaton lesz a szervezők Twitch csatornáján.

A levetített rajongói filmek közt megtaláljuk egyébként a szervezők Shrek Retold című egész estés moziját is, mely gyakorlatilag első Shrek-mozi újraszinkronizált, barkács-animációs feldolgozása – a Shrek Retold a YouTube-on is megtalálható, ha esetleg azonnal kedvünk támadna megnézni.

Friss

A sertéshús fogyasztása is lehet egészséges

A sertéshús sokkal több vitamint és ásványi anyagot rejt, mint azt elsőre gondolnánk. A sovány sertéshús, például a karaj az egészségtudatos táplálkozásba is nagyszerűen beleillik, mert zsír és koleszterin tartalma egyaránt alacsony. Megmutatjuk miért érdemes az ünnepek közeledtével sertéshúsból készült ételt tenni az asztalra. Készítsd el minél többször, hiszen „egy kiváló minőségű sertéshús, minden ízében különleges"!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk