Ha már meguntad a sátrazást a szabadban, vagy kipróbálnál a szállodák és vendégházak helyett egy fokkal természetközelibb szállást, de a sátor túl kényelmetlen, akkor Belgium egyik erdejében találsz alternatívát!


Ha egy igazán egyedi és különleges utazást terveznél a nyárra, akkor azt a belgiumi Limbburg tartományában található Borgoon erdőben biztosan megkaphatod.

Kristof Vrancken

A fákról lelógó, könnycsepp alakú sátrak egy művészeti fesztivál részei, de a turisták egészen szeptember 30-ig használhatják a nem mindennapi szálláshelyeket.

Kristof Vrancken

Az alkotás Dré Wapenaar holland művésznek köszönhető, akinek célja az volt, hogy közelebb hozza egymáshoz a természetet és a művészetet. A szállások mellé egy komplett kempingfelszerelés került: ülőhelyek, mosdók, sőt még grillezni is tudunk a szabadban.

Kristof Vrancken

A sátrakban kényelmesen elfér egy kisebb család is: két felnőttel és egy gyerekkel már éjszakánként 70 euróért ki lehet bérelni, és élvezhetjük a természet szépségét.

Forrás: designboom

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk