Az American Siege című produkció forgatási munkálatai már el is kezdődtek.A bűnügyi filmet Edward John Drake rendezi, aki Corey Large mellett a forgatókönyvet is jegyzi – derül ki a Deadline beszámolójából, melyből azt is megtudhatjuk, hogy a sztoriban a 65 éves színész egy olyan Oregon állambeli kisváros seriffét játssza, aki egykor New Yorkban dolgozott. Willis karakterének egy olyan bűnbandával kerül szembe, amelynek tagjai túszul ejtettek egy gazdag orvos. A Golden Globe-díjas színész mellett feltűnik még a vásznon Rob Gough és Trevor Gretzky is.

Külön érdekesség, hogy Willis, Drake és Large már több produkcióban dolgoztak együtt: legutóbb az Apex című krimin, valamint a Cosmic Sin és a Breach (Anti-Life) című sci-fiken. Mindhárom produkció már az utómunkák fázisánál tart, sőt utóbbit még karácsony előtt be is mutatják – mármint, ha ez a koronavírus-járvány miatt egyáltalán lehetséges lesz.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk