A nap idézete Rudolf Pétertől
Hamu és Gyémánt

A nap idézete Rudolf Pétertől

Az ország egyik legismertebb színésze, Rudolf Péter 2020 óta a Vígszínház igazgatója. Egy álma vált valóra, amikor kinevezték az intézmény vezetőjének, és bár határozott elképzelése van arról, mit hogyan szeretne csinálni, fontosnak tartja az elődeihez való tiszteletteljes viszonyulást is.


A tiszteletről

Vajon hogyan viszonyul az elődeihez az, akinek akkora felelősség nyomja a vállát, mint egy színházigazgatóét? Folyton folyvást hozzájuk méri magát? Tart tőlük? Elutasító az egykori elképzeléseikkel szemben? Esetleg követni szeretné az általuk járt utat? Rudolf Péter elárulta nekünk, miben látja a helyes hozzáállást.

„A Víg összes eddigi igazgatójának a fényképe kint van a titkárság falán – ezzel jelzem a viszonyomat a múlthoz: a tiszteletemet” – kezdi Rudolf Péter a Hamu és Gyémánt téli lapszámának interjújában.

Hamu és Gyémánt

„Szóval ők a „munkatársaim”, nem fenyegető szellemek” – zárja gondolatmenetét Rudolf Péter, akit álmokról – és rémálmokról–, felelősségről, sikerről és kihívásokról kérdeztük.

A teljes interjú a Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámában olvasható.

Rudolf Péter interjú és további fotók a Hamu és Gyémánt magazin téli számában!

A Hamu és Gyémánt magazin téli lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Hamu és Gyémánt / Tokaji Balázs

A figyelmetekbe ajánljuk